DAFFIatTruck Trading
TT

Nieuws

 • DAF neemt deel aan de Faymonville Road Show

  DAF neemt deel aan de Faymonville Road Show

  Het bedrijf Faymonville heeft onlangs een nieuwe 8x4 -trekker van het merk DAF gekocht, een DAF XF FTM Super Space Cab met 510pk. Faymonville kocht deze trekker voor de grote “Roadshow”, die tijdens het hele jaar 2016 plaatsvindt. Tijdens de “Roadshow” zal een modulaire oplegger van het type CombiMAX direct aan de dealers en internationale klanten van Faymonville worden gepresenteerd.

  » Details
 • EcoTwin vertrokken vanuit Westerlo

  EcoTwin vertrokken vanuit Westerlo

  “België zal zich sterk maken voor een verdere ontwikkeling van truck-platooning in Europa”.  Met die belofte gaf adviseur Christophe Leurident van de Belgische mobiliteitsminister Galant vandaag in Westerlo het startsein voor het vertrek van de EcoTwin truck-platoon naar de European Truck Platooning Challenge. Woensdag 6 april wordt de EcoTwin-combinatie van DAF, TNO, NXP en Ricardo rond het middaguur op de Maasvlakte bij Rotterdam opgewacht door de Nederlandse minister van Infrastructuur en Milieu, Schultz van Haegen.

  » Details
 • 50 jaar DAF-productie in België

  50 jaar DAF-productie in België

  Precies 50 jaar geleden opende DAF Trucks in Oevel (Westerlo, België) haar cabinefabriek. DAF Trucks Vlaanderen N.V. groeide uit tot een toonaangevende en ultra-moderne productiefaciliteit, waarin alleen al de afgelopen 15 jaar zo’n €600 miljoen geïnvesteerd werd. Meer dan 2.200 medewerkers produceren er op dit moment 200 cabines en 450 assen per dag voor de populaire DAF CF- en XF-trucks. Dat DAF in Westerlo nu €100 miljoen investeert in een compleet nieuwe cabinelakstraat, bewijst het vertrouwen dat de truckfabrikant heeft in de toekomst van haar productiefaciliteiten in België.

  » Details
 • Debuut Fiat Professional's

  Debuut Fiat Professional's "Fullback" pick-up truck at the 2015 Dubai International Motor Show

  Lees meer over de nieuwe Fullback.

 • Kilometerheffing gaat van start op 1 april 2016

  Kilometerheffing gaat van start op 1 april 2016

  Klik op onderstaande links voor meer informatie.

 • VIAPASS

  VIAPASS

  Kilometerheffing voor vrachtwagens in België (+3,5 ton).

 • Superbest dealer of the year 2014

  Superbest dealer of the year 2014

  Truck Trading Limburg behaalde de overwinning van super best dealer of the year 2014 tijdens het event 'Best of Transport'!

  » Bekijk de video
 • DAF bekroont 'monteur van het jaar 2013'

  DAF bekroont 'monteur van het jaar 2013'

  Vorige maand werd Rob Truyens van TTL Houthalen uitgeroepen tot ‘Monteur van het Jaar’, terwijl Jorg Bartsoen van Turbotrucks Gent met de titel ‘Junior Monteur van het Jaar’ aan de haal ging. Zij bleken na drie veeleisende selectieronden de twee beste in de nieuwe monteurswedstrijd die DAF Trucks België voor zijn monteurs organiseert. De overwinning levert Ron Truyens overigens meteen een ticket op voor de ‘Internationale Monteur van Jaar 2014’-verkiezing.

  » Details
 • Premier Di Rupo bezoekt DAF Trucks Vlaanderen

  Premier Di Rupo bezoekt DAF Trucks Vlaanderen

  De Eerste Minister van België, Elio Di Rupo, heeft vrijdag 17 mei een werkbezoek gebracht aan de ultramoderne Assen- en Cabinefabriek van DAF in Oevel (Westerlo). DAF investeerde ongeveer een miljard euro in een compleet nieuwe voertuigserie voor Euro 6 en in aanpassingen van haar fabrieken in Nederland en België om de productie van de nieuwe generatie trucks mogelijk te maken. Eerste Minister Di Rupo kwam naar DAF Trucks Vlaanderen om zich op de hoogte te stellen van de vele vernieuwingen in de moderne Assen- en Cabinefabriek.
  Voor DAF was de nieuwe Euro 6-emissiewetgeving*) aanleiding een compleet nieuwe voertuigserie te ontwikkelen: de nieuwe XF voor het vervoer over de lange afstand, de nieuwe CF voor een veelheid aan toepassingen en de nieuwe LF voor het distributievervoer. Deze trucks spelen een belangrijke rol bij het verder uitbouwen van het succes van DAF, dat tot de meest succesvolle truckproducenten van Europa behoort. Het afgelopen jaar werd in het zware segment een record marktaandeel van 16,0% gerealiseerd, goed voor een tweede positie op de Europese markt. In België was DAF voor het derde jaar op rij marktleider met een marktaandeel van 22%.
   

  » Details
 • Truck Trading Luxembourg opent de deuren

  Na een afwezigheid van zowat twee jaar is DAF sinds 3 september opnieuw officieel vertegenwoordigd in het Groothertogdom Luxemburg. De nieuwe concessie, die Truck Trading Luxembourg heet, wordt uitgebaat door Garage Mioli, dat al jarenlang een ijzersterke reputatie heeft in de Belgische provincie Luxemburg.

  » Details

Maak een afspraak

Afspraak DAF/opleggers
Afspraak Fiat/Iveco
Email
Telefoon